Ολυμπιακός: Η προπόνηση πριν την Μπάγερν (pics+vids)

Oι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Μέσα ο... βοηθητικός Χρηστίδης, με τον μικρό Κωνσταντίνο το ζντο των Πειραιωτών.

Η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου πρέπει να μείνει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και κάπως έτσι συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας στο ΣΕΦ την Πέμπτη ενόψει της κόντρας με την Μπάγερν Μονάχου για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι 11+1 Ερυθρόλευκοι πέρασαν στο φαληρικό κλειστό το μεσημέρι τους υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος για δεύτερη φορά θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά μετά την επιστροφή του στο λιμάνι.

Ο… πρόσθετος παίκτης της προπόνησης ήταν ο Βασίλης Χρηστίδης, με τον 22χρονο φόργουορντ να συμμετέχει ως βοηθητικός στις προπονήσεις των Πειραιωτών, όντας ένας παίκτης-επένδυση για το μέλλον. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν την Άλμπα, όταν και το «παρών» έδωσε και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μέλος της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και των Εφήβων των Ερυθρόλευκων.

Το πρώτο ζντο έδωσε ο μικρός Κωνσταντίνος, ο οποίος μέσω του Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή) έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και είδε από κοντά την προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το ΣΕΦ

MUST READ

Η παρέμβαση Μαρινάκη στα αποδυτήρια, η… προειδοποίηση του Μεντιλίμπαρ και η αποστολή

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από