Πασκουάλ : «Η Εφές είναι στην καλύτερη στιγμή της»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο την Εφές Αναντολού στο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει έναν τελείως διαφορετικό αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο την Εφές Αναντολού στο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική της Euroleague και ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει έναν τελείως διαφορετικό αντίπαλο.

Ο Καταλανός κόουτς στις δηλώσεις του για το παιχνίδι αναφέρθηκε αρχικά στο πόσο αλλαγμένη θα είναι η Εφές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου: «Πρώτα απ’ όλα, θα έχουν τον Ντέρικ Μπράουν που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρώπη. Επίσης, ο Ντράγκιτς θα παίξει απέναντί μας και έχει χαρακτήρα και καλές αποφάσεις. Αύριο, θα αντιμετωπίσουμε την Εφές στην καλύτερη στιγμή της».

Όσον αφορά στις αλλαγές που έχει επιφέρει η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εφές από την Εργκίν Αταμάν, απάντησε: «Ο Αταμάν χρησιμοποιεί τα συστήματά του. Έχει επιτυχίες στο παρελθόν, ενώ έχει δώσει και αυτοπεποίθηση στους παίκτες του. Έτσι, νομίζω ότι είναι πιο σημαντική η ψυχολογία παρά οι τακτικές προσαρμογές. Και αυτός και ο Περάσοβιτς είναι εξαιρετικοί προπονητής».

Κλείνοντας, ο Πασκουάλ αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη που έχει επιστρέψει στη δράση: «Μας βοήθησε στη Ρόδο με μόνο μία προπόνηση. Τώρα έχει προπονηθεί περισσότερες μέρες και θα είναι καλύτερος. Θέλει χρόνο, όπως κάθε παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά θα είναι έτοιμος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από