Ολυμπιακός: Θεραπεία ο Μιλουτίνοφ, τρέχει για ντέρμπι

Χαλαρή προπόνηση στο ΣΕΦ συμπεριέλαβε το Σάββατο το πρόγραμμα για τους Ερυθρόλευκους, μετά την ήττα από το Τελ Αβίβ. Ο Σέρβος σέντερ συνεχίζει το πρόγραμμά του, ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, στον Ολυμπιακό επέστρεψαν στις προπονήσεις. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν ένα… χαλαρό Σάββατο στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει μαζί του τους μικρούς, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την αναπτυξιακή ομάδα απέναντι στον Αμύντα.

Εκτός προπόνησης όμως έμεινε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ συνέχισε την θεραπεία του και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν θα αγωνιστεί στο «αιώνιο» ντέρμπι, με τον Μιλουτίνοφ να είναι τραυματίας από το ματς με την Βιλερμπάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Μίλου… τρέχει για τον Παναθηναϊκό, αφού έχει παραμείνει εκτός για κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να μην είναι υπέρ του. Βέβαια η λογική λέει ότι θα συμπεριληφθεί στην 12άδα.

Μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Ογκουστίν Ρούμπιτ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από