Επίσημο: Στο Βερολίνο το Αρμάνι – Ολυμπιακός

Η Euroleague αποφάσισε το ματς της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου κεκλεισμένων των θυρών στο Βερολίνο.

Και επιτέλους πάρθηκε η τελική απόφαση σχετικά με το μέλλον της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τον Ολυμπιακό.

Η Ευρωλίγκα νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι τα παιχνίδια στην Ιταλία θα…. μετατεθούν και το μοναδικό που απέμενε ήταν το που θα γίνουν τελικά.

Σχετικά με τους Ερυθρόλευκους η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε το παιχνίδι με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα να γίνει στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Βερολίνο.

Η Μερσέντεζ Μπενζ, έδρα της τοπικής Άλμπα, θα φιλοξενήσει το ματς Αρμάνι-Ολυμπιακός, την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 21:45 (ώρα Ελλάδας), και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

«Η αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός, παιχνίδι για την 29 αγωνιστική της σεζόν 2019-20 της Ευρωλίγκας, προγραμματίστηκε εκ νέου να γίνει στην Mercedes-Benz Arena, στο Βερολίνο την Παρασκευή 13 Μαρτίου με το τζάμπολ να πραγματοποιείται στις 21:45. Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από