Μεσίνα: «Ο θαυμασμός μου για τους γιατρούς είναι άπειρος»

O Ετόρε Μεσίνα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία με τον κορωνοϊό και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο που προσφέρουν οι γιατροί στη γειτονική χώρα.

Τον θαυμασμό του για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και το προσωπικό των νοσοκομείων της Ιταλίας εξέφρασε ο Έτορε Μεσίνα.

Ο Ιταλός κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο περιέγραψε στο ESPN την κατάσταση στη γειτονική χώρα και τόνισε: «Είμαστε τυχεροί επειδή είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα που όλοι νοιάζονται για τους παίκτες και το προσωπικό. Κανείς δεν είναι μόνος.

Το Μιλάνο είναι καλά οργανωμένο, πολλοί παίκτες είναι εδώ με τις οικογένειές τους και πάντα ενήμεροι σχετικά με την κατάσταση στη χώρα, καθώς η Ιταλία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εδώ στην Ευρώπη πολλοί παίκτες ζητάνε να γυρίσουν στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς δεν γνωρίζουν όλοι ποια είναι η καλύτερη επιλογή, λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει στις ΗΠΑ.

Έχω ένα ισχυρό αίσθημα ευγνωμοσύνης. Ο θαυμασμός μου για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων είναι άπειρος, επειδή αυτοί αντιμετωπίζουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της χώρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από