Ντατόμε: «Αυτά μπορεί να εκνευρίσουν τον Ομπράντοβιτς και τον Μεσίνα»

Τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Έτορε Μεσίνα στην… έκρηξη, αποκάλυψε ο Τζίτζι Ντατόμε.

Οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Έτορε Μεσίνα είναι προπονητές που… εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και ο Τζίτζι Ντατόμε έχει συνεργαστεί και με τους δύο.

Ο έμπειρος φόργουορντ μάλιστα είχε «πρωταγωνιστήσει» σε ένα φετινό τάιμ άουτ της Φενέρμπαχτσε, όπου ο Ζοτς τον είχε… στείλει. Ο διεθνής Ιταλός, λοιπόν, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους εκνευρίζονται και οδηγούνται στην… έκρηξη οι σπουδαίοι κόουτς, ενώ παράλληλα ανέφερε το ποια θα αποτελέσει η αφορμή για να ξυρίσει το «πλούσιο» μούσι του.

«Ο Ομπράντοβιτς εκνευρίζεται όσο κανείς άλλος όταν βλέπει εγωισμό και έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ από την άλλη ο Μεσίνα όταν δεν “σπας την πλάτη σου”, όπως λέει, δηλαδή όταν δεν βάζεις το κορμί σου», δήλωσε αρχικά στο «backdoorpodcast.com» ο φόργουορντ της Φενέρ, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση να ξυρίσει το μούσι, όπως όταν τον κούρεψε ο Πέρο Άντιτς, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με την τουρκική ομάδα:

«Είχα υποσχεθεί στον Ταμπέρι (σ.σ. αθλητής του άλματος εις ύψος) ότι αν πάρω μετάλλιο με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, τότε θα το ξυρίσω το μούσι. Στη μόνη περίπτωση, λοιπόν, που θα ξύριζα το μούσι θα ήταν μία διάκριση με την εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από