Λάρκιν: «Είμαι ευτυχισμένος στην Εφές, δεν κρύβω ότι έχω και άλλα όνειρα»

Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε για την Εφές και τον Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας ότι τον καταλαβαίνει απόλυτα, ενώ προχώρησε και σε μια σημαντική δήλωση, αφού τόνισε ότι έχει κι άλλα όνειρα να πραγματοποιήσει.

Η σχέση του με τον προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν, τα σχέδιά του για το μέλλον και το τουρκικό όνομα που θα επέλεγε. Ο Σέιν Λάρκιν απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων του στο Instagram δίνοντας μερικές πολύ σημαντικές απαντήσεις, τόσο για το μέλλον του στην τούρκικη ομάδα, αλλά και για τον Τούρκο τεχνικό, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο 28χρονος γκαρντ απαντώντας σε ερωτήσεις των φίλων του στο Instagram στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του προπονητή του Εργκίν Αταμάν με τον οποίο είναι ξεκάθαρο πως έχουν ταιριάξει εντός και εκτός παρκέ. «Νομίζω πως είναι προφανές ότι και οι δύο έχουμε παρόμοια ενέργεια ως άνθρωποι. Με καταλαβαίνει απόλυτα. Ξέρουμε και οι δύο τι θέλουμε να πετύχουμε και αυτό είναι το μυστικό», σχολίασε ο Λάρκιν.

Πώς βλέπει όμως το μέλλον του; «Βρίσκομαι στην ομάδα δύο χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και τρέφω μεγάλη αγάπη για την Εφές. Δεν κρύβω όμως ότι έχω και άλλους στόχους και όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος στην Εφές, όμως δεν ξέρω το θα συμβεί στο μέλλον. Με την Εθνική ομάδα δεν έχω παίξει ακόμα, αλλά είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της» τόνισε.

Ποιο τουρκικό όνομα θα επέλεγε και ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό; «Από τα ονόματα θα προτιμούσα το Σαχίν. Από τα φαγητά μου αρέσουν τα κεφτεδάκια και τα ραβιόλια. Από τα γλυκά ο μπακλαβάς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από