Μεσίνα: «Πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να παίξουμε ξανά»

Διόλου αισιόδοξος ήταν ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο για την ολοκλήρωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Μόνο αισιόδοξος δεν φάνηκε ο Ετόρε Μεσίνα αναφορικά με το μέλλον της Ευρωλίγκας και το εάν θα επιστρέψουν οι ομάδες και πάλι στο παρκέ.

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, μιλώντας στο ”Sky Sport 24” υποστήριξε ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ενώ έδειξε σκεπτικός για το πλάνο της διοργανώτριας αρχής σχετικά με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως: «Προσωπικά, είμαι σκεπτικός αναφορικά με το πλάνο της Ευρωλίγκας. Φαίνεται δύσκολο να συγκεντρώσεις 18 ομάδες και όλους τους παίκτες σε ένα μέρος, που θα εγγυάται την ασφάλεια. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να παίξουμε ξανά. Επίσης, υπάρχει και άλλο ένα πρόβλημα. Η ισπανική λίγκα σκοπεύει να συνεχίσει το πρωτάθλημα μέχρι τις 10 Ιουλίου, οπότε θα είναι δύσκολο να βολέψουν οι ημερομηνίες.

Η ομάδα έχει αλλάξει πολλούς παίκτες και προπονητές, ενώ έχει κατακτήσει κάποια τρόπαια, αλλά δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει νικηφόρα. Αλλιώς, δεν θα ερχόμουν εδώ. Εύχομαι να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των οπαδών και της διοίκησης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από