«O Διαμαντίδης με είχε ρωτήσει αν έχω αρ…α να βάλω 3/3 βολές»

Ο Γκάι Πνίνι θυμήθηκε τι τον είχε ρωτήσει ο Δημήτρης Διαμαντίδης κι έκανε τα… πόδια του να τρέμουν. Εκπληκτική η ατάκα κι η αντίδραση…

Η Μακάμπι έκανε αναδρομή στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ του 2012, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ομάδας του Τελ Αβίβ, με αφορμή τα γενέθλια του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο τότε αρχηγός της ο Γκάι Πνίνι αποκάλυψε τι του είχε πει ο 3D, όταν κέρδισε τρεις βολές κι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγα, δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Ο Ισραηλινός παίκτης, μιλώντας στο «sports.walla.co.il» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Διαμαντίδης με πλησίασε και μου είπε: «Υπάρχουν 25.000 άνθρωποι γύρω σου. Έχεις τα αρχ…α να βάλεις και τις 3 βολές;». Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν όταν το είπε, αλλά τελικά τις έβαλα».

Παρά την ψυχραιμία του και το γεγονός ότι ισοφάρισε σε 85-85, στέλνοντας το ματς στην παράταση, ο Διαμαντίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Κέρδισε φάουλ, έβαλε τη μια βολή και στη συνέχεια έπαιξε εξαιρετική άμυνα στον Μπουρστέιν, για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην νίκη-πρόκριση στο φάιναλ φορ. Μπορεί να μην… τρόμαξε τον Πνίνι, να μην ήταν αποδοτικό το trash talking, όμως στο τέλος της ημέρας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έφυγε νικητής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από