Η Mundo Deportivo αναφέρεται στο μεγάλο θέμα της επιστολής του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για αποχώρησή του από τη διοργάνωση.
Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην Ευρωλίγκα με την οποία ζητάει να αποχωρήσει από τη διοργάνωση και ήδη τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας μιλούν γι’ αυτό.
Η «Mundo Deportivo» αφιερώνει μεγάλο κείμενο στον Παναθηναϊκό και στην επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα, λέγοντας πως πλέον είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο αυτό.
Μεταξύ άλλων οι Ισπανοί αναφέρουν:
«Σοβαρά! Ο Παναθηναϊκός ζητά επίσημα να φύγει από τη EuroLeague. H αθηναϊκή ομάδα έστειλε επιστολή στον Ζόρντι Μπερτομέου, δύο μέρες μετά από τη συνέντευξη Τύπου του εκκεντρικού Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έβαλε πωλητήριο και επιτέθηκε με σκληρά λόγια στη EuroLeague.
Πάντως η αποχώρηση δεν θα είναι εύκολη, καθώς υπάρχει πέναλτι 10 εκατομμυρίων ευρώ για οποιονδήποτε μέτοχο θέλει να πάρει μια τέτοια απόφαση».