Κουρτινάιτις: «Ελπίζω να μείνει στην Χίμκι ο Σβεντ»

Ο κόουτς της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Αλεξέι Σβεντ, τονίζοντας πως ο Ρώσος θέλει να παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Αλεξέι Σβεντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Χίμκι, με τον κόουτς της ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ρώσου γκαρντ.

Ο προπονητής των Ρώσων εμφανίζεται αισιόδοξος για την ανανέωση του συμβολαίου του Σβεντ, καθώς, όπως δήλωσε, ο σταρ της ομάδας νιώθει άνετα στην Μόσχα και θέλει να παραμείνει στην Χίμκι.

«Η διοίκηση είναι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις. Περιμένω και ελπίζω να υπογράψει ο Αλεξέι. Μπορώ να τον καλέσω στο τηλέφωνο, αλλά τι να του πω; Ξέρει τα πάντα. Του είπα ότι θα ήμουν πολύ χαρούμενος, εάν έμενε στην ομάδα.

Η ερώτηση είναι διαφορετική, είναι ένας ακριβός παίκτης, αλλά αυτά είναι θέματα της διοίκησης. Απ’ όσο ξέρω, θα ήθελε να μείνει στη Χίμκι. Νιώθει άνετα στη Μόσχα γιατί είναι η οικογένειά του εδώ. Επίσης, έχει ένα εστιατόριο και δουλειές εδώ. Νομίζω ότι τείνει προς την παραμονή», δήλωσε ο Λιθουανός προπονητής στο «rsport.ru».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από