Ντατόμε: «Αυτά τα πέντε χρόνια έδωσα ό,τι είχα, αλλά κέρδισα πολλά περισσότερα» (pic)

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε ο Λουίτζι Ντατόμε.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Τουρκία, ο Λουίτζι Ντατόμε ήρθε η ώρα να πει το «αντίο».

Ο Ιταλός φόργουορντ αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια της καλύτερης περιόδου του συλλόγου, όπου κατέκτησε 9 τίτλους συνολικά, με την τουρκική ομάδα να μετράει μία EuroLeague και τέσσερις παρουσίες στο Final-4 της διοργάνωσης.

Ωστόσο, έχει έρθει η στιγμή των αποχωρήσεων για τη Φενέρ, με τον Ντατόμε να είναι ένας από αυτούς. Ο Ιταλός αποχαιρέτησε την ομάδα με ένα πολύ συγκινητικό και μακροσκελές μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας πως κέρδισε πάρα πολλά πράγματα από τον σύλλογο. Και αυτά δεν είναι μόνο οι τίτλοι…

Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ντατόμε στη Φενέρ:

«Ξαναδιάβασα το πρώτο μου ποστ ως παίκτης της Φενέρ, πριν πέντε χρόνια. Έλεγα πως ήθελα να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, με τους μεγαλύτερους δυνατούς στόχους. Πέρασαν πέντε χρόνια, τα πιο έντονα της καριέρας μου, αλλά και αυτά στα οποία κέρδισα τα περισσότερα. Δεν είναι μόνο οι 9 τίτλοι, τα 4 Final Four στη σειρά και ο τίτλος στην Ευρωλίγκα το 2017. Δεν είναι μόνο ότι φέραμε τη Φενέρ στην ευρωπαϊκή ελίτ. Δεν είναι μόνο η χαρά και τα συναισθήματα που χαρίσαμε στους φιλάθλους μας, που με έκαναν να νιώσω παιδί τους και περήφανος. Ειδικά για την ταυτοποίηση που ένιωσα με την ομάδα μόλις ήρθα. Ένιωσα κι εγώ μεγάλη χαρά, έζησα πολλές επιτυχίες και είχα την ικανοποίηση που είχε η Φενέρ, η Κωνσταντινούπολη και η Τουρκία. Γιατί η Φενέρ, η Κωνσταντινούπολη και η Τουρκία είναι πλέον κομμάτι μου.

Το ευχαριστώ που λέω έρχεται μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και το νιώθω. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ που μου έδωσε την ευκαιρία για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ κόσμο, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι λίστες. Τους ευχαρίστησα ξεχωριστά και από εδώ θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, που μου έδωσαν ευθύνες, με στήριξαν, με βοήθησαν να εξελιχθώ και με έμαθαν να κερδίζω. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει ουσιαστικά όλη την οικογένεια της Φενέρ. Από τους προέδρους μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Αυτά τα πέντε χρόνια έδωσα ό,τι είχα για αυτή τη φανέλα, αλλά κέρδισα πολλά περισσότερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από