«Κάηκε» ο Πειραιάς: Τα «κλικς» από τους πανηγυρισμούς των πρωταθλητών Ευρώπης στο Δημοτικό Θέατρο (pics)

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από τους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού και του κόσμου του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μετά την κατάκτηση της Euroleague.

Μια μαγική νύχτα έζησαν οι παίκτες και οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση της τέταρτης Euroleague της ιστορίας τους στο «Telekom Center». Οι Ερυθρόλευκοι όταν αναχώρησαν από το γήπεδο έκαναν μια μικρή στάση στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούν, και στη συνέχεια αναχώρησαν για Πειραιά.

Στο Δημοτικό Θέατρο ήταν ήδη συγκεντρωμένοι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν στήσει το δικό τους πάρτι στον χώρο και περίμεναν πότε θα καταφέρουν να φτάσουν εκεί για να γιορτάσουν μαζί την πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο: «Έχω βρεθεί σε πολλά Final Four αλλά ποτέ σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων επιβιβάστηκαν σε ανοιχτά πούλμαν και όταν έφτασαν στο Δημοτικό Θέατρο έγινε πανικός, με τον κόσμο να τραγουδά και να πανηγυρίζει με την ψυχή του μαζί με την ομάδα, τους προπονητές και τους προέδρους.

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από