Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός και εγώ έχουμε πάρει τη Euroleague, δεν έχω κανένα απωθημένο» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε δηλώσεις κατά την αναχώρηση της αποστολή τους Ολυμπιακού για το Άμπου Ντάμπι και το Final Four της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης (20/5) για το Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στα Μέσα, στο «ΕΛ Βενιζέλος».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, το ενδεχόμενο αλλαγών, ενώ σχολίασε και το αν η κατάκτηση της Euroleague είναι απωθημένο.

Διαβάστε επίσης: Η πολυτέλεια της προσθήκης Καμπελά: Τι θα προσφέρει ο Γάλλος βιρτουόζος στον Ολυμπιακό (pics, vids)

Όσα είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Φυσικά υπάρχουν δυο μέρες ακόμα προπονήσεις για να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Είχαμε την ευτυχή συγκυρία να έχουμε 20 μέρες να προετοιμαστούμε. Για εμάς ξέρετε τι θα δείτε. Θα γίνουν προσαρμογές αλλά όλοι ξέρουν περίπου τι θα δουν ο ένας από τον άλλο».

Για τις άλλες ομάδες του Final Four: «Όλοι έχουν κίνητρο, όλοι έχουν συναίσθηση για την ειδική χρονιά που εκπροσωπούμε για τον Ολυμπιακό. Στο αποτέλεσμα πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο».

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στα προηγούμενα Final Four: «Κάθε Final Four είναι διαφορετικό. Αλλιώς πήγαμε πέρσι, αλλιώς πρόπερσι, άλλος είναι αντίπαλος φέτος. Ξεχωριστή η φετινή μας παρουσία».

Για το αν η κατάκτηση της Euroleague είναι απωθημένο: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρει Euroleague, εγώ έχω πάρει τον τίτλο με τον Ολυμπιακό, δεν έχω κανένα απωθημένο στην παρουσία μας τώρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από