ΠΑΟΚ – Λάρισα 93-71

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τη Λάρισα με 93-71 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα στο «Παλατάκι» τη Λάρισα με 93-71 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αιφνιδιάστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα αλλά στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του και έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Η Λάρισα μπήκε καλύτερα στο παρκέ και έφτασε μέχρι και σε προβάδισμα 7 πόντων (15-22) με τρίποντο του Ουέμπ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά στη συνέχεια και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 3 πόντους (21-24).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές και πήρε κεφάλι στο σκορ. Στα επόμενα λεπτά ανέλαβε δράση ο Κακλαμανάκης ο οποίος με συνεχόμενους δικούς του πόντους πέτυχε το 51-43 σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα διατήρησε την ενέργειά της στο παρκέ και στο τρίτο δεκάλεπτο άρχισε να αυξάνει τη διαφορά. Ο Τέρνερ ήταν πολύ καλός στα τρίποντα και οδήγησε την ομάδα του στο +15 (73-58) με το οποίο έκλεισε η περίοδος.

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Λάρισα να συμβιβάζεται με την ήττα της. Ο ΠΑΟΚ δεν έριξε την απόδοση του και συνέχισε με πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του φτάνοντας μέχρι το 93-71 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο στις 7 ή 8 Νοεμβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 51-43, 73-58, 93-71

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από