Βασιλόπουλος : Στον… αέρα η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου

Η συμμετοχή του έμπειρου φόργουορντ με τον Άρη στον ημιτελικό του θεσμού, καθιστά αμφίβολο το δικαίωμα συμμετοχής του στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στον… αέρα βρίσκεται η συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/2, 17:15) στο Ηράκλειο.

Κι αυτό καθώς ο 34χρονος φόργουορντ έχει αγωνιστεί φέτος στον θεσμό και με άλλη ομάδα, και σύμφωνα με έναν κανονισμό της ΕΟΚ, δεν έχει το δικαίωμα. Συγκεκριμένα ο Βασιλόπουλος είχε αγωνιστεί με τον Άρη τόσο στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (νικητής ο Άρης με 70-63) όσο και στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (νικητές οι Πειραιώτες με 56-49)

Πάντως ούτε η ΕΟΚ ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει αν η ΑΕΚ μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στον τελικό. Στη συνέντευξη Τύπου των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης, απάντησε πως στην ομοσπονδία δεν γνωρίζουν ακριβώς τι ισχύει αυτή τη στιγμή.

Πρόσθεσε πάντως ότι είναι κάτι που το ψάχνουν οι νομικοί της: «Όσον αφορά το θέμα που παρουσιάστηκε πριν από λίγο από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε 100% για να δώσουμε θετική ή αρνητική απάντηση. Εξετάζουμε το ζήτημα. Θα ενημερωθούν μέχρι το βράδυ οι ομάδες για να ξέρει και η ΑΕΚ αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Δεν μπορούμε να πούμε είτε «ναι» είτε «όχι»», ήταν τα λόγια του Τσαγκρώνη.

Να σημειώσουμε οτι σύμφωνα με τον κανονισμό, η αντίπαλη ομάδα έχει δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ενός αθλητή πριν την έναρξη του ματς. Πλέον μένει να δούμε τι τελικά ισχύει και αν η ΑΕΚ χρησιμοποιήσει τον Βασιλόπουλο στο ματς. Τότε βεβαίως θα αναμένεται με ενδιαφέρον και η αντίδραση του Ολυμπιακού…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από