Μαρούσι – Ηρακλής 65-76 – Πήρε την πρόκριση και παίζει με τον Ολυμπιακό

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν στο Μαρούσι με 76-65 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε ο Ηρακλής, μετά τη νίκη που πέτυχε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου με 76-65.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και την ερχόμενη Τετάρτη (22/9) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο Ιβανώφειο, για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ρέτζι Λιντς με 22 πόντους (7/10 δίποντα, 8/9 βολές), ενώ είχε επίσης τρεις τάπες, ένα κλέψιμο κι έξι ριμπάουντ. Εξαιρετικοί ήταν επίσης οι Γούλριντζ και Τέρνερ με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Βασίλης Στασινός με 25 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στο σκορ. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 23-21, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ηρακλή να προηγείται με δύο πόντους (46-44). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Θεσσαλονίκης «έσφιξε» την άμυνά της, διατηρήθηκε μπροστά στο σκορ και έφτασε τελικά με άνεση στην πρόκριση με 76-65.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 44-46, 58-63, 65-76

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από