Ο Χέιζ-Ντέιβις δηλώθηκε στην οκτάδα ξένων στη θέση του Γιούρτσεβεν - Πρέπει να αφήνει τουλάχιστον δύο εκτός σε κάθε ματς ο Αταμάν
Με τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Allwyn Final 8, καθώς ο Αμερικανός δηλώθηκε στην οκτάδα ξένων των Πράσινων στη θέση του Γιούρτσεβεν.
Πρόκειται για αναμενόμενη εξέλιξη, αφού όπως είχε πει ο Αταμάν στόχος για τον Χέιζ-Ντέιβις είναι να ενσωματωθεί άμεσα και να συνεισφέρει στο Τριφύλλι στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι οκτώ ξένοι του Παναθηναϊκού στο Allwyn Final 8 είναι οι εξής: Κέντρικ Ναν, Χέιζ-Ντέιβις, Τζέριαν Γκραντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κένεθ Φαρίντ, Ρισόν Χολμς, Τσεντί Οσμάν και Τι Τζέι Σορτς.
Φυσικά, ο Εργκίν Αταμάν θα χρειαστεί να επιλέξει σε κάθε ματς τουλάχιστον δύο ξένους οι οποίοι θα πρέπει να μένουν εκτός, όπως ισχύει για όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.
Εκτός έμειναν οι Ματίας Λεσόρ και Γκριγκόνις, με τους Πράσινους να διεκδικούν την κούπα για να πάρουν ένα ψυχολογικό boost, μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.