Παιχνίδι της μοίρας, ώστε να μην κοντράρονται τα αδέρφια

Θα βρεθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους αντίπαλα τα αδέρφια Αγραβάνη; Προϋπόθεση να ξεπεράσει την ίωση ο Γιάννης και να αγωνιστεί.

Αγγίζει τα όρια του υπερφυσικού. Δύο αδέρφια αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν συναντηθεί, παρότι και τα δύο άλλαξαν φανέλες! Όταν ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού, ο Γιάννης ήταν στο… ξεκίνημά του. Ως παίκτης της ΑΕΚ (την περίοδο 2017-’18) δεν είχε μεγάλη συμμετοχή και δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Όχι πως ήταν καλή χρονιά για τον αδερφό του, που πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου τραυματίας.

Πέρυσι ο Γιάννης μετακόμισε στο Περιστέρι κι ο Δημήτρης αποθεραπεύτηκε. Μοναδική φορά που βρέθηκαν κι οι δύο στη 12άδα ήταν στις 10 Απριλίου 2019, όταν το Περιστέρι επικράτησε του Ολυμπιακού (81-76). Ο Γιάννης αγωνίστηκε, όχι όμως κι ο Δημήτρης. Χάθηκε η ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι, στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Φέτος ο Δημήτρης μετακόμισε στην Πάτρα, αλλά στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν τραυματίας. Μάλιστα, δεν είχε πάει καν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, για να δει τον αγώνα του Προμηθέα κόντρα στο Περιστέρι. Αύριο, στις 17:00, ο Προμηθέας υποδέχεται το Περιστέρι, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και πάλι δεν είναι βέβαιο αν θα υπάρξει… οικογενειακή κόντρα.

Ο Γιάννης Αγραβάνης απέχει των προπονήσεων, καθώς γύρισε με ίωση από το Ηράκλειο της Κρήτης και τη συμμετοχή του στο All Star Game. Σήμερα ήταν απύρετος, αλλά νιώθει καταβεβλημένος και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Λες κι ένα… αόρατο χέρι αποτρέπει τη μεταξύ τους κόντρα.

Αν, πάντως, κατορθώσει να παίξει ο Γιάννης, θα είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια θα… μονομαχήσουν. Αν όχι, θα περιμένουν τον επόμενο αγώνα, που θα γίνει στο Περιστέρι, για το πρωτάθλημα της Α1, με την… προσδοκία να είναι κι οι δύο καλά, ώστε να βρεθούν απέναντι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από