Γιάννης Αντετοκούμπο : Τέταρτος σε πωλήσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να ανεβαίνει και να διακρίνεται παντού πλέον, διότι βρίσκεται στην τέταρτη θέση σε πωλήσεις φανέλας, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά των ομάδων.

Η απόδειξη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ανέβει επίπεδο και θεωρείται πλέον σούπερσταρ του ΝΒΑ, είναι οι φανέλες του οι οποίες πωλούνται σαν τρελές.

Η φανέλα του Greek Freak βρισκόταν στην 14η θέση πέρυσι τον Γενάρη σε πωλήσεις. Τον Απρίλιο, μετά την πρώτη συμμετοχή του superstar των Μπακς σε All-Star Game, ανέβηκε στην 9η θέση και τώρα βρίσκεται στην 4η, πίσω από μια τριάδα η οποία αποτελείται από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Όπως αναφέρουν οι Αμερικανοί, η λίστα δημιουργήθηκε με τις πωλήσεις από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Στεφ Κάρι, ενώ στη δεύτερη είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς. Πάνω από τον Γιάννη βρίσκεται και ο Κέβιν Ντυράντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην δεκάδα μπήκαν για πρώτη φορά ο Τζόελ Εμπίντ και ο Μπεν Σίμονς, ενώ για λίγο έμεινε εκτός ο Λόνζο Μπολ που βρίσκεται πάντως στο TOP-15.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από