Φοβερός Γουίλιαμσον καθάρισε τους Γκρίζλις, νίκες για Σίξερς, Νάγκετς και Πέισερς (vids)

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Πέλικανς επί των Γκρίζλις, ενώ με νίκες συνέχισαν και οι Σίξερς, οι Νάγκετς και οι Πέισερς.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον είδε τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται και ξέσπασε στους Γκρίζλις, οδηγώντας τους Πέλικανς στη νίκη με 109-99. Ο ρούκι των πελεκάνων ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, δείχνοντας σε τρομερή κατάσταση.

Ο Ίνγκραμ με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ρέντικ να προσθέτει 16 πόντους και τους Χόλιντεϊ και Χαρτ να προσθέτουν από 15 πόντους. Για τους Γκρίζλις, ο Τζάκσον είχε 22 πόντους, ο Άλεν 17 πόντους και ο Μπρουκς 15 πόντους, ενώ ο Μοράντ έμεινε στους 11 πόντους με 5/21 σουτ.

Ματσάρα ανάμεσα στους Σίξερς και τους Σπερς, με την Φιλαντέλφεια να παίρνει τη νίκη με 132-130 με ήρωα τον Σέικ Μίλτον, ο οποίος σημείωσε ένα τεράστιο τρίποντο με 7 δευτερόλεπτα να μ΄νουν για το τέλος.

Ο Εμπίντ με 27 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον Χάρις να προσθέτει 25 πόντους και τον Ρίτσαρντσον 19 πόντους. Για τους Σπερς, ο ΝτεΡόζαν είχε 30 πόντους, ο Γκέι 24 πόντους και ο Γουάιτ 20 πόντους.

Οι Νάγκετς πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Θάντερ, στο κορυφαίο ίσως ματς στο Ορλάντο, με το Ντένβερ να επικρατεί με 121-113 μετά από παράταση.

Ο Πόρτερ με 37 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Γιόκιτς να προσθέτει 30 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ και τους Μίλσαπ, Μόντε Μόρις από 17 πόντους. Για τους Θάντερ, ο Γκίλγκεους-Αλεξάντερ είχε 24 πόντους, ο Πολ 23 πόντους και ο Γκαλινάρι 20 πόντους.

Οι Πέισερς πήραν μια άνετη νίκη επί των Γουίζαρντς με 111-100, με τους μάγους να μην μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί μετά την επανέναρξη.

Ο Γουόρεν μετά τους 53 πόντους στο ματς με τους Σίξερς, σταμάτησε αυτή τη φορά στους 34 πόντους, όντας ο ηγέτης της ομάδας του, με τον Μπρόγκντον να προσθέτει 20 πόντους και τους Τέρνερ και Χόλιντεϊ από 17 πόντους. Για τους Γουίζαρντς, ο Μπράιαντ είχε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Ρόμπινσον 17 πόντους και ο Νέιπιερ 16 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από