Βόγκελ για Γιόκιτς: «Από τους πιο ξεχωριστούς σέντερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ!»

Ο προπονητής των Λέικερς αποθέωσε τον Νίκολα Γιόκιτς με αφορμή τους τελικούς της Δύσης ανάμεσα στους Λιμνάνθρωπους και τους Νάγκετς.

Οι Λέικερς θα αντιμετωπίσουν τους Νάγκετς στους τελικούς του ΝΒΑ κι ο Φρανκ Βόγκελ μιλάει με άκρως εγκωμιαστικά λόγια για τον Νίκολα Γιόκιτς.

«Ο “Joker” είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες στον κόσμο, ένας από τους πιο μοναδικούς που έπαιξαν ποτέ στη θέση του σέντερ!» λέει ο Βόγκελ και συνεχίζει:

«Μπορεί να σε «πληγώσει» με πολλούς τρόπους. Από το τρίποντο, στη ρακέτα, να πασάρει σε παιχνίδι 4-3 (νταμπλ τιμ) χάρη στην ικανότητα του να δημιουργήσει».

Στη σειρά με τους Ρόκετς του «small ball», ο Βόγκελ χρησιμοποίησε ελάχιστα τους Τζαβέιλ ΜακΓκι και Ντουάιτ Χάουαρντ. Συνολικά 23 λεπτά (!) έπαιξαν όλα κι όλα στις τέσσερις σερί νίκες των Λέικερς, με τον Μαρκίφ Μόρις να περνάει στο «πέντε» και τον Άντονι Ντέιβις να χρησιμοποιείται αρκετά στο «ποστ».

Με τον Γιόκιτς αντίπαλο, οι δύο σέντερ των Λέικερς θα χρησιμοποιηθούν πολύ περισσότερο:

«Η διαφορά θα είναι μεγάλη σε αυτή τη σειρά συγκριτικά με εκείνη των Ρόκετς. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά προφανώς θα δείτε τους Λέικερς που είχατε συνηθίσει ολόκληρη τη σεζόν. Προσαρμοστήκαμε στο «small ball» αλλά τώρα επιστρέφουμε στο κανονικό μας σχήμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από