Πέλικανς – Μπουλς 132-128

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, οι Πέλικανς νίκησαν τους Μπουλς με 132-128 στη δεύτερη παράταση, με τον Κάζινς να πετυχαίνει ένα μοναδικό triple-double!

Στο ομορφότερο ματς της βραδιάς οι Νιου Όρλεαν Πέλικανς πέτυχαν σπουδαία νίκη στη δεύτερη παράταση απέναντι στους Σικάγο Μπουλς με 132-128.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Ντε Μάρκους Κάζινς, ο οποίος σημείωσε ένα ονειρικό triple-double. Ο Boogie πάλευε μόνος του και τελικά κατάφερε να επικρατήσει καθώς σε 52 λεπτά πέτυχε 44 πόντους, μάζεψε 24 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ κι έκανε και 4 κλεψίματα.

Όσον αφορά το ματς ο Τζάστιν Χόλιντεϊ με δύο βολές στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας έστειλε το ματς στην παράταση, ενώ ο Μάρκανεν με τον ίδιο τρόπο οδήγησε την αναμέτρηση σε άλλο ένα έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί ο Κάζινς με δύο δικές του βολές κλείδωσε τη νίκη των Πέλικανς.

Πέρα από τον Κάζινς για τους νικητές που ανέβηκαν στο 25-21 ο Ντέιβις μέτρησε 34 και 9 ριμπάουντ, αλλά αποβλήθηκε και με 6 φάουλ. Για τους ηττημένους ο Γκραντ είχε 22 πόντους με 13 ριμπάουντ, ενώ τους ίδιους πόντους έβαλε και ο Λόπεζ, με τον Μάρκανεν να έχει 14 πόντους και 17 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=Rz2mKhaSaVY

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από