Παραμένει αρχηγός στο All Star Game ο Ντουράντ

Αρχηγός της ομάδας του στο φετινό All Star Game του NBA παραμένει ο Κέβιν Ντουράντ παρόλο που δεν θα αγωνιστεί, με το NBA να κάνει γνωστό ότι ο σταρ των Νετς θα είναι εκείνος που θα κάνει κανονικά το Draft με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα αγωνιστεί στο All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στην Ατλάντα λόγω τραυματισμου, παρόλα αυτά θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας του και θα κάνει το Draft.

Ο σταρ των Νετς είναι αυτός που θα επιλέξει τα μέλη της «Team Durant» στην διαδικασία του Draft με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στις 4 Μαρτίου, με τον «Βασιλιά» από την πλευρά του να επιλέγει τα μέλη της «Team James», με το ΝΒΑ να θέλει να σεβαστεί το γεγονός ότι ο κόσμος ανέδειξε πρώτο σε ψήφους τον Ντουράντ στην Ανατολή. Αυτό πάντως που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη είναι το εάν ο Ντουράντ θα μεταβεί στην Ατλάντα για το All Star Game στις 7 Μαρτίου.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι την θέση του Ντουράντ στο All Star Game πήρε ο Ντομάντας Σαμπόνις των Πέισερς, ενώ την θέση του Αμερικανού στην βασική πεντάδα θα πάρει ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από