Μπακς – Νάγκετς 123-134

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια φανταστική εμφάνιση κόντρα στους Νάγκετς σημειώνοντας ένα επιβλητικό triple-double, όμως δεν έφτανε για να δώσει τη νίκη στους Μπακς που ηττήθηκαν με 134-123.

Οι Μπακς μπορεί να ηττήθηκαν με 123-134 από τους Νάγκετς, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απλά συγκλονιστικός.

Ο Greek Freak πραγματοποίησε απολαυστική εμφάνιση, μια από τις κορυφαίες της καριέρας του, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, διότι οι Νάγκετς ήταν καυτοί και πολύ εύστοχοι. Η ομάδα του Ντένβερ έφτασε πολύ κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ των Καβαλίερς στα τρίποντα, καθώς πέτυχε 24/40 μένοντας ένα τρίποντο πίσω από το ρεκόρ του ΝΒΑ.

Όσον αφορά του σκόρερ, ο σούπερσταρ του Μιλγουόκι αγωνίστηκε για 39 λεπτά και σημείωσε 36 πόντους 13/19 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/12 βολές, έδωσε 13 ασίστ, ενώ πήρε και 11 ριμπάουντ. Επίσης είχε 3 κοψίματα, αλλά και 6 λάθη σε μια πολύ σπουδαία εμφάνιση. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μπλέντσο με 27 πόντους.

Για τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς πέτυχε triple – double και συγκεκριμένα ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους, 17 ασίστ και 15 ριμπάουντ, έχοντας πετύχει το triple – double από το ημίχρονο! Τον ακολούθησε ο Χάρις με 28 πόντους και ο Μάρεϊ με 26 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από