Επίσημα στους Μιλγουόκι Μπακς Τάκερ και Κούρουκς (pics)

Συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς είναι πλέον και επίσημα οι Πι Τζέι Τάκερ και Ροντιόν Κούρουκς.

Η ανταλλαγή ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς με τους Χιούστον Ρόκετς ολοκληρώθηκε και επίσημα καθώς τα «ελάφια» ανακοίνωσαν τους Πι Τζέι Τάκερ και Ροντιόν Κούρουκς, για τους οποίους έδωσαν τον Ντι Τζέι Όγκουστιν και τον Ντι Τζέι Ουίλσον.

Ο Τάκερ βρίσκεται ήδη στο Μιλγουόκι και θα κάνει σύντομα του ντεμπούτο του ως συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Μάικ Μπαντενχόλζερ να βάζει στη φαρέτρα του έναν πολύ καλό παίκτη στην προσπάθεια που γίνεται για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο General Manager των Μπακς, Τζον Χορστ, μίλησε για τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας πλέκοντας το εγκώμιο τόσο του Τάκερ, αλλά και του πολλά υποσχόμενου Κούρουκς.

Για τον Τάκερ: «Ο Τάκερ ελέγχει όλες τις πλευρές του παρκέ. Είναι εξαίρετος συμπαίκτης που δίνει την παρουσία ενός βετεράνου με εμπειρία στα play-off. Είναι ένας πολύπλευρος, υψηλού IQ αμυντικός και επιθετικά παίζει με πειθαρχία, δεν είναι εγωιστής και ανοίγει χώρους στο παρκέ με την ικανότητα του από το τρίποντο».

Για τον Κούρουκς: «Ο Ροντιόν είναι ταλαντούχος, νεαρός παίκτης που πιστεύουμε πως θα ωφεληθεί από το σύστημα του Μάικ Μπαντενχόλχζερ που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη παικτών και το χτίσιμο σωστών συνηθειών. Και οι δύο παίκτες είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από