Χοκς – Σανς 113-112

Οι Χοκς επικράτησαν των Σανς με 113-112 σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς καμία δεν στοχεύει για είσοδο στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Ωστόσο, η αναμέτρηση προσέφερε συγκινήσεις με τα «γεράκια» να παίρνουν μια σπουδαία νίκη. MVP για τους γηπεδούχους ήταν ο Πρινς, καθώς 7’’ πριν από τη λήξη και ενώ η ομάδα […]

Οι Χοκς επικράτησαν των Σανς με 113-112 σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς καμία δεν στοχεύει για είσοδο στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Ωστόσο, η αναμέτρηση προσέφερε συγκινήσεις με τα «γεράκια» να παίρνουν μια σπουδαία νίκη.

MVP για τους γηπεδούχους ήταν ο Πρινς, καθώς 7’’ πριν από τη λήξη και ενώ η ομάδα του ήταν πίσω με δύο (110-112) ευστόχησε σε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια για τρεις, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Καθοριστικός ήταν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού στην τελευταία φάση έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Μπούκερ, αναγκάζοντάς τον να αστοχήσει στο σουτ που θα έκλεβε τη νίκη μέσα από τα χέρια της ομάδας της Ατλάντα.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε για 32 λεπτά, πετυχαίνοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο Πρινς ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 22 πόντους, ενώ για τους Σανς, ο Τι Τζέι Γουόρεν διακρίθηκε σημειώνοντας 35 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Μπούκερ σταμάτησε στους 20 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-23,27-33,30-31,27-25

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από