Γκρίφιν – «Αν είχαμε κάνει ένα πράγμα ακόμα θα είχαμε αποκλείσει τους Μπακς»

Ο Μπλέικ Γκρίφιν αναφέρθηκε στη σειρά των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς, επισημαίνοντας ότι αν η ομάδα του είχε κάνει ένα πράγμα ακόμα τότε θα είχε προκριθεί.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν μίλησε για τη μεγάλη «μάχη» που έδωσαν στους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, Μπρούκλιν Νετς και Μιλγουόκι Μπακς, με τα «ελάφια» να προκρίνονται με σκορ 4-3 και λίγες εβδομάδες μετά να κατακτούν το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι η σειρά ήταν δύσκολη και οι πάντες στην ομάδα των Νεοϋορκέζων σκεφτόντουσαν πως αν είχαν κάνει ένα πράγμα διαφορετικά θα είχαν αποκλείσει τους Μπακς.

Οι δηλώσεις του Μπλέικ Γκρίφιν:

«Όταν ξεκίνησε η σειρά με τους Μπακς, στο μυαλό μου υπήρχε ήδη η ομάδα που θα προκρινόταν στους τελικούς. Είναι προφανές πως το γεγονός ότι δεν ήμασταν πλήρεις μας πλήγωσε.

Είναι πάντα δύσκολες τέτοιες σειρές. Πάντα κάθεσαι μετά και σκέφτεσαι ότι αν είχαμε κάνει ένα πράγμα ακόμη, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Αλλά αυτό γίνεται κάθε χρόνο. Όλο αυτό αποτελεί κίνητρο για να επιστρέψεις την επόμενη σεζόν και να είσαι πιο συγκεντρωμένος στο στόχο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από