Αδαής πολιτικός τόλμησε να αμφισβητήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τρομερές αποκαλύψεις για την πρώτη χρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς και την αμφισβήτηση που δέχτηκε...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώρισε μεγάλη αμφισβήτηση την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ, παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν ένα απίθανο πρότζεκτ για τους Μπακς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ που έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στην καριέρα του στο βιβλίο που έγραψε η Μίριν Φέιντερ για εκείνον αποκαλύπτεται ότι ακόμη και πολιτικός είχε τολμήσει να τον αμφισβητήσει.

Συγκεκριμένα, μέσω του βιβλίου της με τίτλο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», η Αμερικανίδα συγγραφέας έφερε στο φως μια συνομιλία μεταξύ του Γερουσιαστή, Χερμπ Κολ, με τους προπονητές και τους παράγοντες του συλλόγου του Ουισκόνσιν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο βιβλίο:

«Παρόλο που στα μισά της παρθενικής σεζόν του Γιάννη οι Μπακς μετρούσαν 33 ήττες σε 41 αγώνες, η τόλμη του Χάμοντ απέφερε καρπούς. Τον Φεβουάριο, ο Κολ συγκάλεσε σύσκεψη με τους προπονητές και με τους διοικητικούς παράγοντες», γράφει η Φέιντερ.

«Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε;». «Ο Γιάννης», απάντησε χωρίς δισταγμό ο Λάρι Ντρου. Ο Κολ δεν πίστευε στα αυτιά του. «Ο Γιάννης;». Ο Ντρου έγνεψε καταφατικά. Το ίδιο και ο βοηθός του, ο Μπέντερ. «Ο Γιάννης; Σοβαρά τώρα, ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπακς;».

«Οι προπονητές στάθηκαν αμετακίνητοι. Κανένας δεν έχει την αποφασιστικότητα του Γιάννη, εξήγησαν. […] Ο rookie από την Ελλάδα έδωσε στο Μιλγουόκι ελπίδα. Ένα συναίσθημα που η πόλη είχε σχεδόν ξεγράψει”, αναφέρει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από