Ουόριορς – Χοκς 106-94

Οι Ουόριορς νίκησαν εύκολα τους Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ με 106-94, όμως είδαν τον Στεφ Κάρι να τραυματίζεται ξανά στον αστράγαλό του.

Στην επιστροφή του στη δράση μετά από απουσία έξι αγώνων με διάστρεμμα, ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε ξανά. Mπορεί οι Ουόριορς να νίκησαν εύκολα τους Χοκς με 106-94, όμως το μυαλό όλων στο Γκόλντεν Στέιτ είναι στην κατάσταση που βρίσκεται ο Κάρι.

Ο σταρ των πολεμιστών στο τρίτο δωδεκάλεπτο του ματς τραυματίστηκε όταν  ο Τζαβέιλ ΜακΓκι έπεσε άτσαλα πάνω στο αριστερό γόνατο του πλέι μέικερ των πρωταθλητών, ο οποίος έφυγε κουτσαίνοντας και με έντονο πόνο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση συνδέσμου, αλλά σήμερα ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή του και πόσο καιρό θα λείψει.

Όσον αφορά την αναμέτρηση ο Κάρι πρόλαβε να πετύχει 29 πόντους σε 25 λεπτά με 6/6 βολές, 7/10 δίποντα και 3/8 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Πολύ καλός για τους πρωταθλητές ήταν και ο Γιανγκ με 24 πόντους, ενώ για την ομάδα της Ατλάντα, ο Πρινς είχε 20 κι ο Σρέντερ 16. Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα της Ατλάντα πραγματοποίησε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος σε 25 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 13 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=AS9lQ0pqmgU

https://www.youtube.com/watch?v=gWQTRuXXhe4

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από