Στην κορυφή οι Πορζίνγκις και Χάρντεν (pics)

Ο φόργουορντ των Νικς και ο γκαρντ των Ρόκετς κέρδισαν το βραβείο του παίκτη της εβδομάδας σε Δύση και Ανατολή αντίστοιχα.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Νικς, ειδικά μετά τη φυγή του Καρμέλο Άντονι για το Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς.

Ο Λετονός super star λοιπόν είχε 33,5 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 3,25 μπλοκ ανά ματς την εβδομάδα που μας πέρασε, βοηθώντας τους Νεοϋορκέζους να κάνουν ένα επί μέρους σερί 3-1 που τους έφερε στην 6η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με συνολικό ρεκόρ 5-4.

 

 

Από την άλλη ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε ό,τι μας έδειξε και την προηγούμενη χρονιά. Έχει εξελιχθεί στον παίκτη-ηγέτη που περίμεναν οι Ρόκετς, που αναμένεται να γίνουν ακόμα καλύτεροι όταν μπει στην εξίσωση και ο Κρις Πολ που είναι τραυματίας.

Ο «Μούσιας» λοιπόν κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας έχοντας μέσο όρο 36.3 πόντους με 51.2% στα τρίποντα αλλά και 10 ασίστ. Οι Ρόκετς έτρεξαν και αυτοί ένα σερί 3-1 στη Δύση και βλέπουν τις άλλες ομάδες… αφ’ υψηλού αφού βρίσκονται στην πρώτη θέση πάνω από Γουόριορς και Σπερς με συνολικό ρεκόρ 8-3.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από