Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς 115-91

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ για τρεις περιόδους, οι Μαϊάμι Χιτ διέλυσαν τους Ατλάντα Χοκς με σκορ 115-91 και έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Με το… δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ οι Μαϊάμι Χιτ, που «σκόρπισαν» τους Ατλάντα Χοκς με σκορ 115-91 κάνοντας εξαιρετική αρχή απέναντι στα «γεράκια» που δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικά.

Κορυφαίος για το σύνολο του Έρικ Σποέλστρα ήταν ο Ντάνκαν Ρόμπινσον που μέτρησε 27 πόντους με 8/9 τρίποντα ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ άλλους 21 πρόσθεσε ο Τζίμι Μπάτλερ. Από την άλλη πλευρά, 17 είχε ο Ντανίλο Γκαλινάρι και 14 ο Ντε’ Άντρε Χάντερ. Πολύ κακός ο Τρέι Γιανγκ με μόλις 8 πόντους και 1/12 σουτ.

Το Μαϊάμι πήρε από την αρχή το προβάδισμα, όμως οι Χοκς βρήκαν τον τρόπο να κρατούν μια καλή απόσταση περιμένοντας την στιγμή τους για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, η διαφορά αυξανόταν με το ημίχρονο να κλείνει στο 59-40.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ο Γιανγκ δεν μπορούσε να μπει στην εξίσωση του ματς και έτσι οι Χιτ έμοιαζαν ασταμάτητοι. Η διαφορά πέρασε και τα όρια των τριάντα πόντων, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια ξεκούραστη νίκη κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Tα δωδεκάλεπτα: 23-17, 59-40, 86-60, 115-91

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από