Προσοχή… σκληρές εικόνες: Τζα Μοράντ, τι κάνεις; Το καλύτερο κάρφωμα της χρονιάς (και όχι μόνο)

Ο Τζα Μοράντ ήταν μαγικός απέναντι στους Τίμπεργουλβς, ενώ χάρισε και ένα από τα καλύτερα καρφώματα της σεζόν με θύμα του, τον Μαλίκ Μπίσλι.

Ο Τζα Μοράντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μέμφις Γκρίζλις απέναντι στους Τίμπερμπεργουλς με 111-109 στο 5ο παιχνίδι της σειράς και χάρισε στην ομάδα του το προβάδισμα με 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις.

Πέρα από το νικιτήριο καλάθι που πέτυχε στο ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος της αναμέτρησης ο Τζα Μοράντ προσέφερε άλλη μια εντυπωσιακή φάση στον αγώνα και πιο συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο, καθώς πραγματοποίησε ένα τρομερό κάρφωμα με θύμα του, τον Μαλίκ Μπίσλι, ο οποίος προσπάθησε να τον ανακόψει, αλλά κάτι τέτοιο αποδείχθηκε τελικά μάταιο με αποτέλεσμα να τον κάνει πόστερ.

Ο 22χρονος γκαρντ προσέφερε ένα από τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά καρφώματα της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 30 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ για μια ασίστ δεν κατάφερε να σημειώσει triple-double στην αναμέτρηση.

Δείτε εδώ το τρομερό κάρφωμα του Μοράντ: 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από