Νέο «καρφί» του Πίπεν για Τζόρνταν – Τι είπε για τον Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Σκότι Πίπεν σε συνέντευξη του άφησε εκ νέου αιχμές για τον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το πως θα τον μάρκαρε.

Ο Σκότι Πίπεν μετά το «The Last Dance» του έχει βγάλει πικρία κατά του πρώην συμπαίκτη του στους Μπουλς Μάικλ Τζόρνταν, κάτι που έκανε ξανά και σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο Αμερικανός πρώην συμπαίκτης του «GΟΑΤ» στους «Ταύρους» στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του ρωτήθηκε γιατί δεν κέρδισε ποτέ το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού στο ΝΒΑ στα 17 χρόνια καριέρας του και άφησε και πάλι αιχμές για τον Τζόρνταν, ενώ μίλησε στη συνέχεια και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πως θα λειτουργούσε στο μαρκάρισμα του.

«Μάλλον όσοι ψήφιζαν ήταν πολύ απασχολημένοι με το να βλέπουν τον Μάικλ», απάντησε αιχμηρά ο Πίπεν.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το πώς θα μπορούσε κάποιος να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που συχνά μοιάζει ασταμάτητος. «Πιστεύω πως αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον αναγκάσεις να είναι έξω από τη ρακέτα. Δεν είναι εύκολο όμως, σε καμία περίπτωση.

Είναι ένας παίκτης που κυριαρχεί. Μου θυμίζει πολύ τον Σακίλ Ο’ Νιλ, αλλά ο ίδιος έχει μεγαλύτερο βεληνεκές από τον Σακ. Πρέπει να τον σπρώχνεις διαρκώς έξω. Πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να τον μαρκάρω εγώ. Παραείναι μεγαλόσωμος για μένα. Εγώ θα μπορούσα να δώσω βοήθειες στο μαρκάρισμά του. Θα έπρεπε να βάλεις πάνω του ένα μεγαλύτερο κορμί, όπως τον Χόρας Γκραντ ή τον Ντένις Ρόντμαν».

Όσο για τους τρεις δυσκολότερους αντιπάλους που ο ίδιος είχε χρειαστεί να αντιμετωπίσει στην άμυνα; «Ήταν ο Ντόμινικ Γουίλκινς, ο Άντριαν Ντάντλεϊ και ο Μάτζικ Τζόνσον», απάντησε βάζοντας στην κουβέντα και το όνομα του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από