Χαμός στους Γουόριορς: Έπαιξαν μπουνιές στην προπόνηση – Ποιοι «πιάστηκαν» στα χέρια…

Απίστευτα πράγματα στους Γουόριορς, καθώς λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν έγινε χαμός στην προπόνηση. Ξύλο, βρισιές, μπουνιές και τρομερή ένταση.

Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ φέρεται να ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια προπόνησης των Γουόριορς η οποία κατέληξε στήθος με στήθος, με τον πρώτο να γρονθοκοπεί τον 23χρονο συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό των Γουόριορς έχει προκληθεί ο κακός χαμός, με τις πληροφορίες από τα αμερικανικά μέσα (και ειδικότερα το The Athletic που παρουσίασε πρώτο το γεγονός να μιλούν για έντονη διαμάχη των Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ, η οποία κατέληξε σε καυγά με τους δυο να… πιάνονται στα χέρια.

«Όταν κλιμακώθηκε μια έντονη αλληλεπίδραση με τον Τζόρνταν Πουλ, ο Γκριν χτύπησε με δύναμη τον Πουλ» αναφέρεται χαρακτηριστικά λέγοντας πως χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων που μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Οι δύο παίκτες έσπρωχναν ο ένας τον άλλον με τον βετεράνο φόργουορντ να μην συγκρατεί τον εαυτό του και να γρονθοκοπεί τον συμπαίκτη του. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβάν διήρκησε για αρκετά λεπτά, με τους ψυχραιμότερους να χωρίζουν τους δυο παίκτες, όμως και τους δυο να θέλουν να συνεχίσουν τον καυγά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από