Καβαλίερς – Πέισερς 98-95

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τα χρειάστηκαν απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, αλλά είχαν έναν σούπερ ΛεΜπρόν Τζέιμς που τους έδωσε τη νίκη με τρίποντο buzzer-beater.

Οι Καβαλίερς ήταν αυτοί που γεύτηκαν τη χαρά της νίκης στο Κλίβελαντ, καθώς επικράτησαν με 98-95 των Πέισερς και έκαναν το 3-2 στη σειρά των playoffs. Ο δήμιος της ομάδας της Ιντιάνα έχει ονοματεπώνυμο και… προσωνύμιο. Λέγεται ΛεΜπρόν Τζέιμς ή αν προτιμάτε, «βασιλιάς».

Ο ΛεΜπρόν ήταν συγκλονιστικός με τους 44 πόντους που πέτυχε στον αγώνα, ωστόσο ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στο Κλίβελαντ με δικό του buzzer-beater τρίποντο! Μάλιστα, οι Πέισερς είχαν την ευκαιρία να φύγουν με το διπλό, αλλά ο ΛεΜπρόν έκανε τάπα στον Ολαντίπο 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και στην επόμενη φάση μετά το τάιμ άουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Επίσης, ο «βασιλιάς» κατέβασε και 10 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. Ακολούθησαν ο Κορβέρ με 19 πόντους και ο Λαβ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, ο Σαμπόνις ήταν ο αρχισκόρερ, πίσω του ο Γιανγκ με 16, ενώ ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-25, 49-56, 81-73, 98-95

https://youtu.be/NpcqC5ByRLU

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από