Ρόκετς – Ουόριορς 106-119

Οι πρωταθλητές δεν έδειξαν προθέσεις για... αστεία και έκαναν το 1-0 στη σειρά νικώντας τους Ρόκετς μέσα στο Χιούστον με 119-106.

Οι Ρόκετς έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στη σειρά των τελικών της Δύσης. Ηττήθηκαν από τους Ουόριορς μέσα στo Toyota Center και η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει με το «καλημέρα». Οι πρωταθλητές έδειξαν τα δόντια τους και φανέρωσαν ποιος θα είναι το αφεντικό της σειράς.

Βέβαια, η πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Το επόμενο παιχνίδι είναι τα ξημερώματα της Πέμπτης 17/5 στις 04:00 πάλι στο Χιούστον και η νίκη αποτελεί μονόδρομος για την παρέα του Τζέιμς Χάρντεν.

Το ματς ήταν ντέρμπι με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 56-56. Οι «πολεμιστές» έκτοτε πάτησαν γκάζι και δεν το άφησαν ποτέ, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν. Συγκινητική εμφάνιση από τον Τζέιμς Χάρντεν, ενώ για τους Ουόριορς ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο μπροστάρης.

Ο «μούσιας» ήταν πρώτος σκόρερ του ματς με 41 πόντους, με τον Κρις Πολ να τον ακολουθεί με 23 (μάζεψε και 11 ριμπάουντ), ενώ στους 15 έμεινε ο Γκόρντον. Οι νικητές είχαν όπως είπαμε τον KD πρωταγωνιστή ο οποίος σημείωσε 37 πόντους. Στους 28 σταμάτησε ο Τόμπσον, ενώ ο Κάρι είχε 18 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-29, 26-27, 24-31, 26-32

https://youtu.be/uReNmRiQ-CU

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από