Οριστικά νοκ άουτ ο Πολ

Τελικά η πραγματικότητα επιβεβαίωσε τη στατιστική δικαιώνοντας τους Αμερικανούς, που πιστεύουν τόσο πολύ στους αριθμούς. Οι Χιούστον Ρόκετς ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής πως ο Κρις Πολ δεν θα αγωνιστεί στο Game 6 της σειράς με τους Ουόριορς, το οποίο θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο Όκλαντ. Ο All star γκαρντ τραυματίστηκε στον οπίσθιο […]

Τελικά η πραγματικότητα επιβεβαίωσε τη στατιστική δικαιώνοντας τους Αμερικανούς, που πιστεύουν τόσο πολύ στους αριθμούς. Οι Χιούστον Ρόκετς ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής πως ο Κρις Πολ δεν θα αγωνιστεί στο Game 6 της σειράς με τους Ουόριορς, το οποίο θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο Όκλαντ.

Ο All star γκαρντ τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο στο τελευταίο λεπτό του νικηφόρου για τους Ρόκετς Game 5 και παρά το ότι ο ίδιος έλεγε ότι θα προλάβαινε να παίξει, εντούτοις κάτι τέτοιο αποδείχθηκε ιατρικά αδύνατο. Επιβεβαιώθηκε έτσι η στατιστική που έλεγε ότι τις προηγούμενες τέσσερις φορές που τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, απουσίασε από τουλάχιστον δύο παιχνίδια πριν επιστρέψει.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Ρόκετς, ο Πολ δεν θα ταξιδέψει καν στο Όκλαντ, αλλά θα μείνει στο Χιούστον για θεραπείες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αμέσως μόλις η ομάδα επιστρέψει στη βάση της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από