ΛεΜπρον Vs Κάρι: Οι καλύτερες στιγμές τους σε Τελικούς (vids)

Τζέιμς ή Κάρι. Κάρι ή Τζέιμς. Όπως και να το δει κανείς σε λίγες ώρες ξεκινάει το 4ο… επεισόδιο της μάχης μεταξύ Κλίβελαντ και Γκόλντεν Στειτ, με τους δύο ηγέτες τους να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι δύο αυτές ομάδες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στους τελικούς από το 2015 και μετά. Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, άλλοτε εύκολα και άλλοτε δύσκολα όπως φέτος που χρειάστηκαν αμφότεροι να αγωνιστούν σε Game 7 σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα, είναι εκεί για να μονομαχήσουν για το πρωτάθλημα.

Φέτος, οι δύο ηγέτες ξεκίνησαν από διαφορετική αφετηρία και έφτασαν στο τέλος από διαφορετικές διαδρομές. Ο Κάρι είχε μια προβληματική σεζόν, αφού αγωνίστηκε μόλις σε 51 ματς της regular season, λόγω τραυματισμών. Παρόλα αυτά προσέφερε 26,4 πόντους (47,7% στα σουτ), 5,1 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ, αγωνιζόμενος για 32 λεπτά ανά ματς. Την ίδια ώρα παρόμοια ήταν και τα νούμερά του στα 11 ματς των playoffs όπου είχε 24,8 πόντους (47,2% στα σουτ), 6,1 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ σε 35,7 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη ο ΛεΜπρον Τζέιμς είχε μια πολύ δύσκολη σεζόν, με την ομάδα του να αλλάζει ουσιαστικά πάνω από το μισό ρόστερ στα μέσα της σεζόν. Ο King James ήταν απολαυστικός σε όλη της διάρκεια της σεζόν και δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι από τα 100 συνολικά της ομάδας του!!!

Στα 82 ματς της regular season, ο Τζέιμς είχε κατά μέσο όρο 27,5 πόντους (54,2% στα σουτ), ενώ κινούνταν στα όρια του triple double με 9,1 ασίστ και 8,6 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο για 36,9 λεπτά. Και αν αυτά φαντάζουν… εντυπωσιακά, στα playoffs ο Βασιλιάς έμοιαζε με ήρωα βγαλμένο από κόμικ. Ανεξάντλητος, ακούραστος, πραγματική μηχανή σκοραρίσματος και με πολλά απίστευτης δυσκoλίας, clutch καλάθια, και μέσους όρους που προκαλούν ίλιγγο. Στα 18 ματς των playoffs αγωνίστηκε κατά μέσο όρο 41,3 λεπτά έχοντας 34 πόντους (54,2% στα σουτ), 9,2 ριμπάουντ και 8,8 ασίστ.

Οι τελικοί αρχίζουν ξημερώματα Παρασκευής και όποια και αν είναι η τελική έκβαση, σίγουρα οι δύο παίκτες θα μας προσφέρουν αρκετές αφορμές για ξενύχτι και φέτος το καλοκαίρι… Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές τους από τους τελικούς που έχουν συμμετάσχει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από