Η τριπλή ανταλλαγή που στέλνει Λέοναρντ στους Λέικερς

Ο Καουάι Λέοναρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι από τα πιο καυτά ονόματα στον ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και οι Λέικερς ετοιμάζουν τριπλή ανταλλαγή για τον φέρουν στο Λος Άντζελες.

Ο Λέοναρντ ήταν σίγουρο πως θα ηγηθεί της μετά Ντάνκαν εποχής στους Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς, αλλά τελικά αυτό δεν πρόκειται να γίνει καθώς ο παίκτης έχει ψυχρανθεί με την ομάδα και ψάχνεται να φύγει.

Πλήθος ομάδων αναμένεται να κάνουν χώρο στο salary cap τους ή να ετοιμάσουν έμψυχα ανταλλάγματα για να δελεάσουν τους Σπερς να τον παραχωρήσουν. Σύμφωνα μάλιστα με το αμερικάνικο ESPN, οι Λέικερς προκρίνονται ως ο πιθανότερος προορισμός για τον 26χρονο φόργουορντ καθώς ετοιμάζουν ανταλλαγή που θα περιλαμβάνει τέσσερις παίκτες.

Τον ρούκι που ενθουσίασε φέτος, Κάιλ Κούζμα, μαζί με τους Μπράντον Ίνγκραμ, Τζούλιους Ραντλ και Τζος Χαρτ. Προσφορά αρκετά συμφέρουσα για τους Σπερς που βρίσκονται σε rebuild mode μια και οι Πάρκερ και Τζινόμπιλι βρίσκονται στα… τελευταία τους (μπασκετικά μιλώντας) και οι νεαροί Λιμνάνθρωποι ίσως αποτελέσουν καλή «πρώτη ύλη» στα χέρια του Πόποβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από