Τοιχογραφία στο Μιλγουόκι έγινε ο Αντετοκούνμπο (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κυρίαρχη φιγούρα στους Μπακς αλλά και την πόλη του Μιλγουόκι πλέον. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας από τους φίλους της ομάδας, ο Μπρένταν Τζόουνς πλήρωσε τον καλλιτέχνη Φρεντ Κεμς για να φτιάξει την εν λόγω τοιχογραφία απέναντι από το σπίτι του καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να κάνω κάτι καλό και όμορφο […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κυρίαρχη φιγούρα στους Μπακς αλλά και την πόλη του Μιλγουόκι πλέον. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας από τους φίλους της ομάδας, ο Μπρένταν Τζόουνς πλήρωσε τον καλλιτέχνη Φρεντ Κεμς για να φτιάξει την εν λόγω τοιχογραφία απέναντι από το σπίτι του καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήθελα να κάνω κάτι καλό και όμορφο για την γειτονιά! Εξάλλου δεν χρειάζεται να σου αρέσει το μπάσκετ για να σου αρέσει ο Γιάννης».

Όπως φαίνεται μετά το γήπεδο στην Ελλάδα και τα Σεπόλια που φέρει και αυτό τη μορφή του, ο Greek Freak δίνει πλέον έμπνευση και στους Αμερικανούς για να κάνουν παρόμοια πράγματα και δείχνει ότι το… μέγεθος και η επιρροή του Αντετοκούνμπο σε όλες της εκφάνσεις της ζωής στο Μιλγουόκι αυξάνεται ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Θυμηθείτε εδώ το εντυπωσιακό γκράφιτι σε γήπεδο στα Σεπόλια:

Ακολουθούν φωτογραφίες από το Μιλγουόκι και την τοιχογραφία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από