«Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε στην κατασκευή του σχολείου Promise αναφέροντας πως η λειτουργία του σχολείου είναι η πιο σημαντική στιγμή της τεράστιας καριέρας του.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς εγκαινίασε στο Άκρον του Οχάιο το σχολείο που ο ίδιος δημιούργησε και ο «βασιλιάς» αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη κίνηση, κάνοντας λόγο για την πιο σπουδαία στιγμή της καριέρας του. «Ίσως είναι λίγο παράξενο που το σχολείο θα λειτουργήσει τώρα που εγώ θα φύγω από την πόλη μου για να πάω στο Λος Άντζελες.

Αυτό όμως που μετράει είναι ότι πολλά παιδιά θα έχουν μια ευκαιρία να μάθουν πράγματα. Θα έχουν την ευκαιρία να πάνε σ’ ένα πραγματικό, δημόσιο σχολείο» ήταν τα πρώτα λόγια του Τζέιμς, ο οποίος πρόσθεσε.

«Είναι η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη στιγμή για μένα. Σε ότι αφορά την επιλογή μου να παίξω στους Λέικερς, η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα πολύ πριν πάρω την απόφαση μου. Οι άνθρωποι της ομάδας μ’ έπεισαν ότι κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουν ψηλά οι Λέικερς και θέλω να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από