Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για το πόσο καλός αναλυτής μπάσκετ είναι ο πρώην παίκτης του NBA, Όστιν Ρίβερς.
Ο Εβάν Φουρνιέ έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες τις διακοπές του , έχοντας γυρίσει αρκετά μέρη στην Ελλάδα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού ασχολείται έτσι κι αλλιώς ενεργά με το twitter, όμως τώρα που έχει περισσότερο χρόνο έχει δώσει ρεσιτάλ στο γνωστό μέσο ενημέρωσης.
Διαβάστε επίσης: Νέα εποχή για τους Μάβερικς: Επέλεξαν τον Κούπερ Φλαγκ στο Νο.1 του draft (pic)
Ο Φουρνιέ με νέο του tweet, έβγαλε το καπέλο στον Όστιν Ρίβερς, ο οποίος όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γάλλος είναι ο καλύτερος αναλυτής μπάσκετ που υπάρχει. Υπενθυμίζεται πως ο Ρίβερς είναι πρώην επαγγελματίας παίκτης στο NBA και γιος του προπονητή των Μιλγούκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς.
Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Φουρνιέ:
«Ο Όστιν Ρίβερς αργά και σταθερά εξελίσσεται ένας από τους καλύτερους μπασκετικούς αναλυτές εκεί έξω. Η κριτική το είναι πάντα ακριβής και ειλικρινής. Θα είναι ένας από τους καλύτερους του διαδικτύου σύντομα. Συνέχισε φίλε. Αυτό είναι υπέροχο να το βλέπεις».
Austin Rivers slowly but surely becoming the best basketball analyst out there. His takes are always on point and honest.
Gonna be in one of those big network very soon.
Keep it up man! Thats great to see. @AustinRivers25— Evan Fournier (@EvanFourmizz) June 26, 2025