Σε ποια ομάδα του ΝΒΑ έκλεισε ο Νταλάνο Μπάντον που εξέτασε ο Ολυμπιακός (pic)

Μια ευκαιρία ακόμα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ θα έχει ο Νταλάνο Μπάντον, το όνομα του οποίου είχε γραφτεί για τον Ολυμπιακό.

Το περασμένο διάστημα που ο Ολυμπιακός αναζητούσε έναν παίκτη για να ενισχύσει την περιφέρειά του, το όνομα του Νταλάνο Μπάντον είχε έρθει στο προσκήνιο.

Ο Καναδός γκαρντ ήταν από τα καλύτερα διαθέσιμα ονόματα στην αγορά του ΝΒΑ, ωστόσο ο παίκτης περίμενε την ευκαιρία του από τον μαγικό κόσμο, η οποία και ήρθε αφού οι Ντάλας Μάβερικς του πρόσφεραν συμβόλαιο.

Όπως τονίζει ο Μαρκ Στάιν, ο Μπάντον είχε δεχθεί κρούσεις από την Ευρώπη, αλλά εν τέλει βρήκε μια θέση στο ρόστερ των Τεξανών για το training camp. Ωστόσο η θέση αυτή δεν είναι εγυυημένη και θα πρέπει να παλέψει αν θέλει να είναι μέλος των Μάβερικς στην έναρξη της σεζόν.

Μάλιστα σύμφωνα με τον έγκυρο Αμερικανό ρεπόρτερ, το Ντάλας δουλεύει και την υπόθεση των δικαιωμάτων του Ντένις Σμιθ Τζούνιορ στην G League από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από