Ο δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς ανέφερε έναν πιθανό λόγο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκέφτεται να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του NBA, καθώς κυκλοφόρησαν σενάρια για πιθανή ανταλλαγή του. Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, ο «Greek Freak» σκέφτηκε να γίνει κάτοικος Νέας Υόρκης, και οι Νικς ήρθαν σε επικοινωνία με τους Μπακς για τον σούπερσταρ τους.
Ο Γιάννης μίλησε για το θέμα, δηλώνοντας ότι αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένος στο Μιλγουόκι και πιστεύει στην ομάδα του, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Για τις σκέψεις του Αντετοκούνμπο μίλησε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Μπιλ Σίμονς.
Συγκεκριμένα, ο Σίμονς ανέφερε ότι ο Έλληνας φόργουορντ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Μπακς για να μπορεί να συμμετέχει στα playoffs, καθώς έχει νικήσει μόλις 8 σειρές, ενώ οι τελευταίες 3 σεζόν του ολοκληρώνονταν πρόωρα με αποκλεισμούς από τον πρώτο γύρο.
Η δήλωση του Σίμονς για τον Αντετοκούνμπο
«Έχει νικήσει μόλις 8 σειρές playoffs. Ο ΛεΜπρόν έχει 41, ο Ντάνκαν 35, ο Κόμπι 33, ο Σακ 32, ο Ντουράντ 22, ο Λέοναρντ 19, ο Τέιτουμ έχει 15-7 ο Γιόκιτς μετρά 10. Ο Γιάννης είναι στο 8-8.
Νομίζω ότι σκέφτεται «Κουράστηκα, θέλω να είμαι στα playoffs, να παίζω και μετά τις 30 Απριλίου» και νομίζω αρχίζει να τον επηρεάζει. Κοιτάζει το Μιλγουόκι και τις άλλες ομάδες και σκέφτεται «Θα είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερος, το έχω κάνει ήδη αυτό τα τελευταία τρία χρόνια». Δεν νομίζω ότι τον αφορά τόσο να κερδίσει δαχτυλίδι, όσο το να συμμετέχει σε μεγάλους αγώνες τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο».
This is Crazy — Giannis only has 8 playoff series wins, fewer than LeBron (41), KD (22), Kawhi (19), Tatum (15), and Jokic (10), per @BillSimmons
“I think it’s really starting to get to him.”
(🎥 @ringer / h/t @MrBuckBuckNBA )
— NBACentral (@TheDunkCentral) October 8, 2025