Το Ιστορικό ρεκόρ του Λοβ στο ΝΒΑ

Ο Κέβιν Λοβ έχει καταφέρει ένα κατόρθωμα μοναδικό που παραμένει ακατάρριπτο εδώ και 42 χρόνια.

Ο φόργουορντ/σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κέβιν Λοβ, είναι ένα από τους πιο αξιόπιστους ψηλ9ούς της Λίγκας. Είναι ιδιαίτερα προικισμένος επιθετικά και έχει ως ατού του το σουτ από μέση (44,4%) αλλά και μακρινή απόσταση (37%). Εκτός αυτού έχει και έφεση στο ριμπάουντ αφού κινείται πολύ συχνά σε διψήφιο μέσο όρο ανά σεζόν.

Με τον 29χρονο πρώην παίκτη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς να ετοιμάζεται για την 11η σεζόν του στο ΝΒΑ, μια ματιά στα στατιστικά του θα σας πείσουν για του λόγου το αληθές, μιας και σε σύνολο 635 αγώνων, σκοράρει κατά μέσο όρο 18,3 πόντους και κατεβάζει 11,3 ριμπάουντ.

Ο Λοβ λοιπόν κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ που δείχνει αν μη τι άλλο, διάρκεια αλλά και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά σαν παίκτης. Είναι ο μοναδικός από το 1976 και μετά που έχει καταφέρει να «γράψει» τα περισσότερα διαδοχικά double double (53), επίδοση που κατέγραψε τη σεζόν 2010-2011 με τη φανέλα των Λύκων.

Το μέγεθος του κατορθώματός του, φανερώνει το γεγονός πως κανένας σταρ του παρελθόντος και του παρόντος, όσο μεγάλος και αν υπήρξε, όσο πληθωρική παρουσία και αν είχε στο παρκέ, δεν κατάφερε να πετύχει μια σειρά ανάλογων εμφανίσεων σε τόσο μεγάλη διάρκεια στο βάθος μιας σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από