«Αφεντικό» του LA οι Κλίπερς! (vid)

Με τον Μπλέικ Γκρίφιν να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, οι Κλίπερς επικράτησαν εύκολα τον Λέικερς με 108-92, στο ντέρμπι του Λος Άντζελες. Οι ομάδα του Ντοκ Ρίβερς κυριάρχησε σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο 12λεπτο ο Γκρίφιν ήταν εξαιρετικός και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη […]

Με τον Μπλέικ Γκρίφιν να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, οι Κλίπερς επικράτησαν εύκολα τον Λέικερς με 108-92, στο ντέρμπι του Λος Άντζελες.

Οι ομάδα του Ντοκ Ρίβερς κυριάρχησε σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο 12λεπτο ο Γκρίφιν ήταν εξαιρετικός και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη με 11 πόντους διαφορά (53-42).

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, οι Κλίπερς ανέβασαν την απόδοσή τους και «εκτόξευσαν» τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (87-63). Το παιχνίδι είχε κριθεί και το τελευταίο 12λεπτο ήταν τυπικής διαδικασίας με τους Κλίπερς να επικρατούν τελικά με 108-92.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γκρίφιν με 29 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ντε Άντρε Τζόρνταν με 14 πόντους και 24 ριμπάουντ. Στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ ο Τεόντοσιτς είχε 6 πόντους και 6 ασίστ σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά του Λέικερς, ο Μπρούκ Λόπεζ ήταν πρώτος σκόρερ με 20, ενώ ακολούθησε ο Κλάρκσον με 18. Ο Λόνζο Μπολ ήταν μέτριος στο πρώτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ με 3 πόντους,9 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από