Σύμφωνα με δημοσίευμα από τις ΗΠΑ, οι Μαϊάμι Χιτ έχουν επιλέξει το πακέτο που θα προσφέρουν στους Μιλγουόκι Μπακς για να κάνουν δικό τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Η trade deadline του ΝΒΑ πλησιάζει (5/2) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι με διαφορά το όνομα που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι πιθανότητες να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς είναι πολλές, την ώρα που κορυφαίοι ρεπόρτερ στις ΗΠΑ αναφέρουν πως δεν γίνει τώρα κάποια ανταλλαγή, τότε θα συμβεί μέσα στην ερχόμενη offseason.
Όπως τονίζει το ESPN, και ο Σαμς Σαράνια, τέσσερις ομάδες έχουν ξεχωρίσει αυτήν την στιγμή στην… κούρσα για την απόκτηση του Greek Freak. Αυτές είναι οι Μαϊάμι Χιτ, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι Νιου Γιορκ Νικς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς.
Ο ρεπόρτερ της «Miami Herald», Μπάρι Τζάκσον, αποκαλύπτει πως οι Χιτ έχουν ήδη επιλέξει το πακέτο που θα προσφέρουν στους Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Φλόριντα δίνει τους Τάιλερ Χίρο, Κελέλ Γουέιρ, Τέρι Ροζίερ, κάποιους ακόμα νέους παίκτες, 2 πικ πρώτου γύρου, αλλά και 3 πικ swaps!
REPORT: The Heat expected to offer Tyler Herro, Kel’el Ware, Terry Rozier, young players, 2 1st-round picks and 3 picks swaps for Giannis Antetokounmpo
(via @flasportsbuzz, https://t.co/jmxGFbNbTs) pic.twitter.com/w26FmEkxyM
— Legion Hoops (@LegionHoops) February 2, 2026
Λίγες μέρες έχουν απομείνει πλέον για να δούμε αν ο Γιάννης αποχωρήσει τώρα από το Μιλγουόκι ή αν θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.