Τέλος στο σερί ηττών των Μπακς – Με νίκες συνέχισαν Νικς και Σέλτικς

Οι Μπακς με πρωταγωνιστή τον Κούζμα επικράτησαν των Μπουλς με 131-115, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί τους στο NBA, την ώρα που οι Νικς συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους.

Ο Μικάλ Μπρίτζες με 23 πόντους και ο Τζέιλεν Μπράνσον με 21 οδήγησαν τους Νιου Γιορκ Νικς στην έβδομη διαδοχική νίκη τους (ρεκόρ ομάδας για εφέτος) συντρίβοντας τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με 132-101 εκτός έδρας. Οι Νικς έφτασαν παράλληλα στην 11η διαδοχική νίκη τους απέναντι στην Ουάσινγκτον, με τον Μπρίτζες να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός (8/10 σουτ).

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς πρόσθεσε 19 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ 19 είχε και ο Οου Τζι Ανουνόμπι, σε μια βραδιά όπου επτά παίκτες της Νέας Υόρκης τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων. Για τους Γουίζαρντς, ο ρούκι Γουίλ Ράιλι είχε 17 πόντους από τον πάγκο, ο Μπαμπ Καρίνγκτον 14 με τρία τρίποντα, ο Κρις Μίντλετον 12, ενώ οι Μάρβιν Μπάγκλεϊ και Άλεξ Σαρ πρόσθεσαν από 11.

Διαβάστε επίσης: Νέες οδηγίες προς τους διαιτητές της La Liga – Πότε θα τιμωρούνται επειδή χρησιμοποίησαν το… VAR

Στο Ντάλας, ο Τζέιλεν Μπράουν πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση με 33 πόντους και 11 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Μπόστον Σέλτικς στο 110-100 επί των Μάβερικς και στην τρίτη σερί νίκη τους. Πολύτιμη ήταν και η συνεισφορά του πάγκου, με τον Πέιτον Πρίτσαρντ να μετρά 26 πόντους και επτά ασίστ και τον Λούκα Γκάρζα 16 πόντους με 4/4 τρίποντα.

Από την πλευρά του Ντάλας, ο Κούπερ Φλαγκ ξεχώρισε με 36 πόντους, εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ, φτάνοντας για τρίτο συνεχόμενο ματς στους 30+, ωστόσο οι Μάβερικς γνώρισαν την πέμπτη διαδοχική ήττα τους, με τον Κέιλεμπ Μάρτιν να ακολουθεί στο σκοράρισμα με 13 πόντους.

Στο Ντιτρόιτ, ο Κέιντ Κάνινγχαμ υπέγραψε τη νίκη των Πίστονς με 124-121 επί των Νάγκετς, σημειώνοντας 29 πόντους και μοιράζοντας 10 ασίστ. Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν ποτέ πίσω στο σκορ, έχοντας τον Ντάνκαν Ρόμπινσον στους 20 πόντους και τον Τζέιλεν Ντούρεν σε double-double (19 πόντοι, 13 ριμπάουντ). Για το Ντένβερ, ο Τζαμάλ Μάρεϊ είχε 32 πόντους και οκτώ ασίστ, ο Νίκολα Γιόκιτς 24 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Πέιτον Γουάτσον (17) και Τζούλιαν Στρόθερ (15).

Τέλος, στο Μιλγουόκι οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 131-115 των Σικάγο Μπουλς, βάζοντας τέλος σε σερί πέντε ηττών. Ο Κάιλ Κούζμα ήταν ο κορυφαίος με 31 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Ράιαν Ρόλινς να προσθέτει 21 πόντους και 10 ασίστ. Ο Εϊ Τζέι Γκριν είχε 17 πόντους, ενώ Μάιλς Τέρνερ, Πιτ Νανς και Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ σημείωσαν από 15. Για το Σικάγο, ο Μάτας Μπουζέλις πέτυχε 22 πόντους, ο Κόμπι Γουάιτ κατέγραψε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ οι Άγιο Ντοσούνμου και Πάτρικ Γουίλιαμς πρόσθεσαν από 17.

Τα αποτελέσματα:

Ουάσινγκτον – Νέα Υόρκη 101-132

Ντιτρόιτ – Ντένβερ 124-121

Ιντιάνα – Γιούτα 122-131

Μπρούκλιν – Λέικερς 109-125

Μαϊάμι – Ατλάντα 115-127

Ντάλας – Βοστώνη 100-110

Μιλγουόκι – Σικάγο 131-115

Οκλαχόμα Σίτι – Ορλάντο 128-92

Γκόλντεν Στέιτ – Φιλαδέλφεια 94-113

Πόρτλαντ – Φοίνιξ 125-130

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από