Εξελίξεις με Χέιζ-Ντέιβις: Η απόφαση των Μπακς και οι… ματιές από Ευρώπη

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις κατέληξε στους Μιλγουόκι Μπακς μετά από trade, ωστόσο τα Ελάφια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο...

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις έγινε τελικά ανταλλαγή και πήγε από τους Φοίνιξ Σανς, στους Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο δεν θα προλάβει να γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα Ελάφια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο, όμως βάσει κανονισμός στη λίγκα, οι άλλες ομάδες του ΝΒΑ έχουν δικαίωμα να πάρουν το συμβόλαιό του (2 εκατ. δολάρια μεικτά) μέσα στις επόμενες 48 ώρες μετά την αποδέσμευσή του.

Διαβάστε επίσης: Δύο αλλαγές και μια επιστροφή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού: Το τρικ στον «1»

Η ομάδα της Euroleague που είναι φαβορί για τον Χέιζ-Ντέιβις

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στην Ευρώπη και στα… μέρη μας το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων είναι η Χάποελ Τελ Αβίβ, του Δημήτρη Ιτούδη.

O Χέιζ-Ντέιβις αμείβεται με κάτι παραπάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια και μπήκε σε πακέτο ανταλλαγής ανάμεσα στο Φοίνιξ και τους Μπακς, με τον Κόουλ Άντονι και τον Αμίρ Κόφι να πηγαίνουν στους Σανς και τους Ρίτσαρντ και Ντέιβις να μετακομίζουν στα «ελάφια».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Αμερικανός φόργουορντ, έπαιρνε λιγοστό χρόνο συμμετοχής και έτσι αποφασίστηκε να αποχωρήσει προκειμένου να βρει σε άλλη ομάδα αγωνιστικό χρόνο.

Ο Χέιζ-Ντέιβις έπαιξε σε 27 αγώνες με τους Σανς (1.3 πόντοι, 1.2 ριμπάουντ ανά 7.2 λεπτά) και πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για να μείνει ελεύθερος μετά από 48 ώρες, ή για να μπορέσει να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, με το ενδεχόμενο της Euroleague να παραμένει ανοιχτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από